Gönci sa vzdal kandidatúry na post prezidenta Slovenského streleckého zväzu

NETKY.SK • 9 December 2016, 15:05 • 2 min
Gönci sa vzdal kandidatúry na post prezidenta Slovenského streleckého zväzu

BRATISLAVA - Jozef Gönci sa vzdal kandidatúry na post prezidenta Slovenského streleckého zväzu (SSZ). Na sobotňajšom VI. volebnom zjazde strešnej organizácie si tak prítomní delegáti budú vyberať z dvojice Miloslav Benca - Peter Biňas.

slovakia

left justify in out

Voľby sa uskutočnia v sobotu v Martine. "Pán Gönci zrušil svoju kandidatúru na post prezidenta Slovenského streleckého zväzu. Do volieb tak pôjdu už len dvaja kandidáti - súčasný prezident, pán Benca a jeho protikandidát, pán Biňas," informovala TASR Barbora Reichová zo sekretariátu SSZ.

 

Gönciho pred dvomi týždňami zvolilo plénum SOV do Výkonného výboru slovenského olympijského hnutia. Okrem volieb prezidenta si delegáti sobotňajšieho zjazdu zvolia aj orgány SSZ. Do Výkonného výboru kandiduje dvanásť záujemcov, ďalší dvaja - Danka Barteková a Pavel Fajkus - zastupujú na nominačnej listine športovcov. O post kontrolóra SSZ sa uchádzajú Tibor Csémi a Peter Mlynarčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona