VIDEO Futuristické kruhy Sidewing Circular Skates

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Futuristické kruhy Sidewing Circular Skates

OHIO – Pred niekoľkými rokmi nám Hollywood sľuboval, že sa v roku 2015 budeme vznášať na hoverboardoch ako Marty McFly vo filme Návrat do budúcnosti II. To sa ešte síce nesplnilo, avšak sme už blízko.

slovakia

left justify in out

Dobrou správou je, že ľudstvo nepoľavuje v hľadaní nových spôsobov osobnej dopravy a najnovším výsledkom tohto snaženia je táto futuristická náhrada klasického skejtbordu.

Táto novinka dostala trošku krkolomný názov Sidewinding Circular Skates a je to pár 10-palcových okrúhlych kolies, vo vnútri ktorých sú stupienky na nohy. Využitie týchto kruhov je široké, keďže možu byť používané samostatne v štýle kolieskových korčúľ alebo sa môžu spojiť tyčou a jazdiť na nich ako na skejtborde.

 



Štýl jazdy nám však skôr pripomína spôsob, akým sa jazdilo na snakeboardoch a uvidíme, či to bude mať rovnaký kultúrny dopad ako tie z 90.rokov. V USA sa Sidewinding Circular Skates predávajú za $99,95.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies