Rossiho zranenie napokon vážnejšie

NETKY.SK • 11 Január 2014, 16:07 • 2 min
Rossiho zranenie napokon vážnejšie

FLORENCIA - Taliansky futbalový reprezentant Giuseppe Rossi bude napokon Fiorentine chýbať dlhšie, ako sa pôvodne očakávalo.

slovakia

left justify in out

Taliansky futbalový reprezentant Giuseppe Rossi si zrejme nezahrá dlhšie ako pôvodne odhadovaných 6 či 7 týždňov. Hráč Fiorentiny utrpel v ešte v minulotýždňovom nedeľňajšom ligovom stretnutí proti Livornu zranenie pravého kolena. Zamestnávateľ G. Rossiho oznámil, že nejde o roztrhnutý väz, ale o podvrtnutie kolena. Po ďalších vyšetreniach sa však zistilo, že už operované koleno odhalilo ďalšie komplikácie. Dvadsaťšesťročný zakončovateľ, ktorý sa narodil v USA, sa pritom len na začiatku tejto sezóny 2013/2014 vrátil do súťažného diania po dlhom zranení, keď bol mimo hry až 23 mesiacov. Teraz sa lieči v americkom Colorade u lekára Richarda Steadmana, ktorý ho operoval aj v apríli a októbri 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona