Futbalovými majstrami sveta budú Brazílčania, tvrdí Maradona

NETKY.SK • 1 September 2013, 14:56 • 2 min
Futbalovými majstrami sveta budú Brazílčania, tvrdí Maradona

BUENOS AIRES - Majster sveta z roku 1986 predpovedá, že európske tímy na budúcoročnom šampionáte pohoria.

slovakia

left justify in out

Legendárny argentínsky futbalista Diego Maradona označil Brazíliu za hlavného favorita na zisk titulu majstrov sveta na budúcoročnom šampionáte, ktorý sa uskutoční práve v krajine samby a kávy. Majster sveta z roku 1986 predpovedá, že európske tímy na MS pohoria a opäť ostro kritizuje prezidenta Argentínskej futbalovej federácie.

"Brazília nebude mať na majstrovstvách sveta konkurenciu. Videl som zápasy na Pohári Konfederácií, európske tímy sú o level slabšie, keď hrajú v Južnej Amerike," tvrdí Maradona.

Bývalá hviezda Boca Juniors a Neapolu sa opäť ostro pustila aj do 81-ročného prezidenta Argentínskej futbalovej federácie (AFA) Julia Grondonu. Maradona kritizuje prezidenta od majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike, po ktorých ho vedenie AFA prepustilo. 

"V argentínskom národnom tíme vládne mafia a futbal u nás pomaly umiera. Nemôžeme mať na čele federácie Grondonu 700 rokov...Je vo veku, keď už nemá nové nápady a nemá futbalu čo dať," dodal na záver 52-ročný Maradona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies