Futbalový zápas medzi Slovanom a D. Stredou bol pokojný

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 17:46 • 2 min
Futbalový zápas medzi Slovanom a D. Stredou bol pokojný

BRATISLAVA - Bez vážnych narušení verejného poriadku sa podľa polície odohral nedeľňajší futbalový zápas medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FK DAC 1904 Dunajská Streda na bratislavskom štadióne Pasienky.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, na políciu predvedili dve osoby, ktoré použili pyrotechniku. Pričom, 21-ročného muža z okresu Dunajská Streda predviedli z Tomášikovej ulice a 20-ročného muža z Maďarska po skončení zápasu zo štadióna Pasienky. Po vypočutí oboch prepustili na slobodu. Ďalšie dve osoby za priestupok pokutovali na mieste. "Žiadne iné narušenie verejného poriadku či páchanie iného protiprávneho konania sme pred, počas ani po ukončení futbalového zápasu v bezprostrednej blízkosti štadióna Pasienky, ako aj v jeho širšom okolí nezaznamenali," dodala Tatiana Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona