Futbalový útočník Ronaldo sa rozhodol kúpiť Playboy!

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 08:23 • 2 min
Futbalový útočník Ronaldo sa rozhodol kúpiť Playboy!

RIO DE JANEIRO - Bývalý skvelý futbalový útočník Ronaldo sa chce vydať na dráhu majiteľa brazílskej verzie pánskeho magazínu Playboy. Tridsaťšesťročný majster sveta 2002 sa zaujíma o kúpu magazínu.

slovakia

left justify in out

Zdroje z jeho okolia tvrdia, že považuje desiaty najpredávanejší časopis v Brazílii za dobrú obchodnú príležitosť. Ronaldo už pred dvoma rokmi "rozbehol" svoju športovo-marketingovú agentúru 9ine, ktorá zastupuje viacerých brazílskych športovcov vrátane čerstvej akvizície futbalovej Barcelony Neymara.

V juhoamerickej krajine predajú každý mesiac približne 250-tisíc výtlačkov Playboya, čo je tretí najvyšší náklad magazínu vo svete. V poslednom desaťročí však čítanosť výrazne poklesla, v 90. rokoch 20. storočia si čitatelia kúpili vyše milióna výtlačkov. Ronaldo verí, že by mohol opäť zvýšiť náklad. 

Brazílčan ukončil kariéru v roku 2011 ako najlepší strelec histórie svetových šampionátov (15 gólov). Bývalý zakončovateľ Interu Miláno či Realu Madrid dostáva na základe rôznych sponzorských zmlúv v súčasnosti 10 miliónov libier ročne. V Brazílii vlastní fitnescentrá, športové komplexy, šesťposchodovú budovu v Riu de Janeiro, v ktorej je sídlo univerzity, ale i nočný klub v Leblone. Apartmány má v Riu, Sao Paule, Paríži a Madride, je majiteľom súkromného ostrova na pobreží pri Riu de Janeiro. Ronaldo nebude prvým brazílskym futbalistom, ktorý spojí meno so svetom erotického priemyslu. Ronaldinho je reklamnou tvárou výrobcu kondómov, legendárny Pelé propagoval viagru. Informácie zverejnil web denníka Daily Mail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona