Futbalový reprezentant Édinson Cavani sa nezaoberá tým, v ktorom klube bude pôsobiť

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 14:36 • 2 min
Futbalový reprezentant Édinson Cavani sa nezaoberá tým, v ktorom klube bude pôsobiť

BRAZÍLIA - Uruguajský futbalový reprezentant Édinson Cavani sa nezaoberá tým, v ktorom klube bude pôsobiť v nadchádzajúcej sezóne 2013/2014 a plne sa sústredí na prebiehajúci Pohár konfederácií FIFA v Brazílii. Dvadsaťšesťročného spoluhráča Mareka Hamšíka z SSC Neapol spájajú novinári s prestupom do Realu Madrid, Manchestru City či FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"Tie reči ma spočiatku nevyrušovali. Teraz však musím priznať, že ma otravujú," odpovedal Cavani podľa internetovej stránky soccerway.com na jednu z početných otázok ohľadom svojej budúcnosti a dodal: "Príliš veľa rozprávate o veciach, ktorými by sme sa teraz nemali zaoberať. Musím sa koncentrovať na Pohár konfederácií FIFA a myslím iba na najbližší zápas." Uruguaj nastúpi v nedeľu o 18.00 h SELČ v dueli o tretie miesto proti Taliansku. "Hrávam tam, takže poznám všetkých protihráčov. Čakal som od Talianov výborný turnaj, musím im pogratulovať. Chceme však zvíťaziť. Vo svetovom meradle túžim posunúť svoju krajinu smerom dopredu najviac, ako sa len dá," odhodlane vyhlásil Cavani, ku ktorému sa pridal aj jeho reprezentačný tréner Óscar Tabárez: "Čaká nás silný tím, stať sa však môže čokoľvek. Budeme bojovať až do konca."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies