VIDEO Futbalový maskot spacifikoval fanúšika, ktorý po zápase vnikol na trávnik

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 11:40 • 2 min
VIDEO Futbalový maskot spacifikoval fanúšika, ktorý po zápase vnikol na trávnik

SAN JOSÉ – Športoví maskoti bývajú zábavní a blázniví, ktorých kúsky diváci milujú. Nájdu sa medzi nimi však aj takí, ktorí neudržia nervy na uzde a zabudnú, že sú na ihrisku.

slovakia

left justify in out

Kostým tímového maskota si na seba nemôže obliecť hocikto, keďže jeho náplň práce je veľmi špecifická. Z toho dôvodu potom vznikajú situácie, keď maskotovi treba pomôcť z ihriska, lebo je opitý tak, že sa nevládze ani postaviť na nohy, alebo si pomýli svoju kompetenciu s usporiadateľskou službou.

 



Klubový maskot tímu San José Earthquakes, ktorého volajú Q, pravdepodobne nezvládol prehru svojho tímu 1-2 v zápase proti Club América na International Champions Cupe a rozhodol sa spacifikovať fanúšika, ktorý prenikol po záverečnom hvizde na trávnik.

Keď sa hráči Club América snažili upokojiť situáciu, tak maskot Q stratil hlavu a sotil hráča stojaceho pred ním a následne pokračoval aj v tuneli. Celkový obraz nahnevaného maskota v usmievajúcom sa kostýme tak navonok pôsobil komicky.

Nie je to však prvýkrát, čo maskot Q neudržal nervy na uzde. Už v minulosti sa dostal do roztržky s iným futbalistom, obyčajne kľudným Davidom Beckhamom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies