Futbalový klub DAC Dunajská Streda sa ohradil voči ilustračnej fotografii slovenskej polície s logom klubu

NETKY.SK • 22 November 2018, 10:22 • 2 min
Futbalový klub DAC Dunajská Streda sa ohradil voči ilustračnej fotografii slovenskej polície s logom klubu

DUNAJSKÁ STREDA - V okrese Dunajská Streda došlo počas pondelka 20. novembra k raziám, ktoré vykonávali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) s ďalšími príslušníkmi polície Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Tá pri zverejnených ilustračných fotografiách na facebooku použila aj snímku, na ktorej sa vyskytlo logo futbalového klubu FC DAC 1904. Účastník Fortuna ligy na túto skutočnosť zareagoval prostredníctvom svojej webovej stránky.

 

"Z masmédií sme sa dozvedeli o prehliadkach NAKA v okrese Dunajská Streda. Vyjadrujeme počudovanie nad skutočnosťou, že Polícia SR na svojom facebookovom profile použila ilustračnú fotografiu, ktorú prevzali všetky masmédiá a na ktorej je aj znak nášho klubu. Na predmetnej vlajke nevidíme žiadne symboly, ktoré by porušovali zákony Slovenskej republiky. Takisto nevidíme žiadnu súvislosť medzi akciou NAKA a touto vlajkou. FC DAC plne podporuje princípy UEFA a FIFA, ktoré sa snažia prezentovať futbal ako šport bez násilia a nenávisti tak na ihrisku, ako aj na tribúnach," uvádza dunajskostredský klub vo svojom vyhlásení.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies