Futbalový fanúšik dostal rok väzenia za buchnátovanie policajného koňa!

NETKY.SK • 25 Október 2013, 08:50 • 2 min
Futbalový fanúšik dostal rok väzenia za buchnátovanie policajného koňa!

LONDÝN - Britského futbalového fanúšika poslal súd do väzenia na 12 mesiacov za to, že dával údery do hlavy policajnému koňovi po tom, čo jeho tím prehral futbalové derby. Informovala o tom vo štvrtok tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Barry Rogerson bol jedným z viacerých fanúšikov zatknutých po tom, čo Newcastle United prehral 14. apríla s tímom Sunderland 0:3 a následne vypukli násilnosti. Zrážky medzi ich fanúšikmi nie sú ničím nezvyčajným, pretože medzi oboma tímami vládne obrovská rivalita. Rogerson (45), ktorý bol opitý, najprv udrel koňa menom Bud spredu do hlavy, potom ho udieral po celom tele. Kôň slúži v polícii grófstva West Yorkshire.

Sudca Paul Sloan dnes muža odsúdil na 12 mesiacov väzenia za násilnícke správanie a zakázal mu šesť rokov navštevovať futbalové zápasy v Británii. Sudca dodal, že policajta sediaceho na Budovi mohol kôň celkom ľahko zhodiť a príslušník mohol utrpieť zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona