Futbalový agent Mino Raiola dostane za Pogbov prestup približne 20 miliónov

NETKY.SK • 10 August 2016, 09:08 • 2 min
Futbalový agent Mino Raiola dostane za Pogbov prestup približne 20 miliónov

LONDÝN - Z Talianska pochádzajúci holandský futbalový agent Mino Raiola zinkasuje za prestup Paula Pogbu z Juventusu do Manchestru United približne dvadsať miliónov eur, referujú viaceré britské aj talianske weby.

slovakia

left justify in out

Francúzsky stredopoliar sa vrátil na Old Trafford po štyroch rokoch za 105 miliónov eur, čo z neho robí najdrahšieho futbalistu všetkých čias. Prekonal Walesana Garetha Bala (Tottenham Hotspur - Real Madrid / 101 mil. eur) aj Portugalčana Cristiana Ronalda (Manchester United - Real Madrid / 94 mil. eur). Pogba je po Švédovi Zlatanovi Ibrahimovičovi a Arménovi Henrikovi Mchitarjanovi tretím hráčom pod Raiolovou kuratelou, ktorý teraz v lete zamieril do Manchestru United. Podľa niektorých zdrojov zarobí 48-ročný agent na Francúzovom megaprestupe až 25 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies