Futbaloví ´andeli´ zavítali do škôl, motivujú deti k športu a prinášajú radosť

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 16:07 • 2 min
Futbaloví ´andeli´ zavítali do škôl, motivujú deti k športu a prinášajú radosť

TRNAVA - Hráči futbalového klubu Spartak Trnava opäť nadviazali na úspešný projekt „Andeli deťom“. Iniciatíva s cieľom priviesť deti k športu zaznamenala úspech aj na pôde Súkromnej základnej školy BESST. Futbalisti si pre malých nadšencov pripravili prezentáciu futbalu i klubu, súťaže, autogramiádu a nechýbalo ani pozvanie na domáci fortunaligový zápas.

slovakia

left justify in out

Na začiatku bol list s výzvou k spolupráci trnavských škôl a myšlienka nenásilným spôsobom motivovať deti k športu. A to nielen ako pasívnych divákov a nadšených fanúšikov, dokonca aj aktívnych športovcov. Program plný futbalovej zábavy trval jednu vyučovaciu hodinu a o pozitívnu atmosféru sa staral nielen anjelský maskot, ale najmä hráči Oravec, Kadlec a Halilovič. Len deň po zdrvujúcej prehre s tímom Slovana Bratislava títo ambasádori SZŠ BESST v priaznivej nálade odvážne čelili otázkam malých zvedavcov.

 

Po preverení športových zručností veľkých profesionálov i malých fanúšikov a fanúšičiek nasledovala autogramiáda a po nej získal každý účastník lístok na najbližší zápas s Michalovcami.

 

"Veľmi radi sa zapojíme a podporíme v budúcnosti podobné aktivity na našej škole, keďže práve futbal je svetovým fenoménom, a tiež veľmi obľúbeným kolektívnym športom medzi deťmi," hovorí Mgr. Iveta Sekáčová, zástupkyňa riaditeľky základnej školy.

 

Tesne pred druhým májovým víkendom sa športovci do školy vrátili znova  ̶  tentoraz prišli zabaviť BESST škôlkarov. Aktivitou s názvom "Škôlky v pohybe" pokračuje vedenie mládeže Spartaka Trnava v snahe povzbudiť deti, aby si šport zamilovali už odmalička.

 

Záujem o podujatia, ktoré FC Spartak organizuje so zámerom zatraktívniť možnosti trávenia voľného času u žiakov materských, základných a stredných škôl v Trnavskom kraji, neustále rastie. Verme, že budovanie pozitívneho vzťahu k športu a fair play nám v Trnave vychová množstvo športových talentov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies