Futbalové ihrisko aké ste ešte nevideli!

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 17:15 • 2 min
Futbalové ihrisko aké ste ešte nevideli!

BUKUREŠŤ – V dávnejších časoch bolo lajnovanie futbalového ihriska precíznou prácou, ktorá sa vykonávala manuálne pomocou lajnovačky. V súčasnosti už dominujú hi-tech spoločnosti, ktoré sa trávnikom venujú profesionálne, avšak ešte stále nájdeme zaujímavé ihriská, ako napr. v nižších rumunských ligách.

slovakia

left justify in out

Istý futbalista zverejnil na Facebooku fotky domáceho ihriska svojho tímu, keď uvidel veľdielo ich správcu po nalajnovaní ihriska. Všetky čiary na trávniku boli krivolaké a roztrasené a bolo by určite veľmi zaujímavé sledovať posudzovanie nedovolených zákrokov pred pokutovým územím. Keby nakoniec spornú penaltu rozhodca aj uznal, ďalší problém by mohol mať jeho postranný kolega pri posudzovaní sporných gólových situácií, keďže aj bránková čiara má ďaleko od rovnej.

Miestne rumunské médiá prišli s teóriou, že príčinou kľukatých čiar by mohla byť správcova návšteva miestneho pohostinstva pred prácou a keďže asi nie je platený, tak s tým ťažko niečo urobia... :)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies