Futbalová Liga majstrov takmer priniesla ukončenie série obhajcu trofeje

NETKY.SK • 28 Október 2020, 11:53 • 2 min
Futbalová Liga majstrov takmer priniesla ukončenie série obhajcu trofeje

Mohlo sa tak udiať v zápase Bavorov, ktorí nastúpili pred viac ako 8000 divákmi na štadióne Lokomotivu Moskva.

slovakia

left justify in out

Po 70. minútach sa zdalo, že nemecký šampión, ktorý je aj ostatným víťazom ušatej trofeje, po dvanástich víťazstvách neodíde s plným počtom.

Anton Mirančuk po prihrávke Zé Luisa vyrovnal na 1:1 a vyzeralo to na remízu. No prišla 79. min keď sa zaskvel Joshua Kimmich. Prvým dotykom si ľavačkou sklepol loptu z výšky na zem a druhým dotykom z otočky dal gól na 2:1. Bayern tak nestratil bod v Lige majstrov ani po rekordný trinásty raz.

 


"Nebol to náš brilantný výkon, skôr upracované víťazstvo. Prvý gól sme dali prakticky z ničoho, ale potom sa náš súper zlepšil. Aj v druhom polčase domáci predvádzali nebezpečné kontry, mali sme aj šťastie. Víťazstvo teda berieme," povedal Joshua Kimmich pre web fcbayern.de. "Za stavu 1:1 sme sa trochu dostali do problémov, ale zvládli sme to. V mužstve stále je víťazný duch, len vždy treba pre to aj niečo urobiť," dodal gólman Mníchovčanov Manuel Neuer.

 


Nemci vedú A-skupiny LM pred Atléticom Madrid, ktoré doma porazilo RB Salzburg 3:2. Výborný bol najmä portugalský útočník Joao Félix. Vsietil dva góly v druhom polčase a otáčal z nepriaznivého stavu 1:2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies