Futbalistu Davida Villu hospitalizovali pre obličkovú koliku

NETKY.SK • 12 Február 2013, 08:36 • 2 min
Futbalistu Davida Villu hospitalizovali pre obličkovú koliku

Futbalistu Davida Villu hospitalizovali pre obličkovú koliku - Futbal Futbalového útočníka FC Barcelona Davida Villu, ktorý sa len nedávno vrátil do zostavy katalánskeho giganta, previezli do nemocnice pre obličkovú koliku. Informovala o tom agentúra Reut

slovakia

left justify in out

imgFutbalového útočníka FC Barcelona Davida Villu, ktorý sa len nedávno vrátil do zostavy katalánskeho giganta, previezli do nemocnice pre obličkovú koliku. Informovala o tom agentúra Reuters.

Villa pre aktuálne zdravotné problémy zrejme nebude hrať v sobotňajšom ligovom stretnutí v Granade. Tridsaťjedenročný reprezentant a rekordný kanonier v španielskom národnom drese sa podrobí menšej operácii.

Villa pracuje na svojom návrate do formy, o ktorú prišiel pre zlomeninu nohy na MS klubov v decembri 2011. V tejto sezóne zaznamenal v 15 ligových dueloch päť gólov a ďalších päť v španielskom Kráľovskom pohári, takže už neskóroval len v Lige majstrov.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona