Futbalistov La Corune povedie Sanchez del Amo

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 19:11 • 2 min
Futbalistov La Corune povedie Sanchez del Amo

LA CORUŇA - Novým trénerom futbalistov Deportiva La Coruňa sa stal bývalý hráč tohto španielskeho klubu Victor Sanchez del Amo.

slovakia

left justify in out

Vo funkcii nahradil Victora Fernandeza, ktorého vedenie klubu z Primera División prepustilo po stredajšej domácej remíze 1:1 s poslednou Cordobou. Informovala o tom agentúra AP. 
     

Sanchez del Amo pomohol ako hráč La Coruni k majstrovskému titulu v roku 2000 a k zisku Španielskeho pohára o dva roky neskôr. Ako hlavný tréner zažije premiéru, v minulosti bol asistentom bývalej hviezdy Realu Madrid Michela Gonzaleza v Getafe, v Seville a v gréckom Olympiakose Pireus. 
     

Deportivo je na 17. mieste tabuľky tesne nad pásmom zostupu o dva body pred Almeriou. Na víťazstvo čaká klub už osem kôl. Najbližšie sa predstaví v nedeľu na ihrisku Realu Sociedad San Sebastian. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies