Futbalistov Chelsea prenasleduje smola, Diego Costa skončil v nemocnici

NETKY.SK • 28 Október 2015, 11:51 • 2 min
Futbalistov Chelsea prenasleduje smola, Diego Costa skončil v nemocnici

STOKE - Anglický futbalový klub FC Chelsea nielenže už nepokračuje v domácom Ligovom pohári, prišiel k tomu aj o hviezdneho útočníka Diega Costu. Naturalizovaného Španiela museli po 32 minútach duelu na ihrisku Stoke City odviezť do nemocnice so zraneným rebrom.

slovakia

left justify in out

Brazílsky rodák sa tesne pred tým dostal do súboja s Ryanom Shawcrossom a Charliem Adamom. Tréner hostí José Mourinho na tlačovej konferencii po zápase nevedel povedať, či bude 27-ročný zakončovateľ k dispozícii na sobotňajší dôležitý duel proti FC Liverpool. "The Blues" vypadli so Stoke v penaltovom rozstrele, rozhodujúci pokus premenil Charlie Adam. Úradujúci anglický majster Chelsea na tom vôbec nie je dobre, v posledných siedmich zápasoch sa z víťazstva tešil iba raz a v tabuľke Premier League mu patrí 15. miesto s 11 bodmi. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona