Futbalisti Slovenska nepôjdu v januári na kemp do Abú Zabí, kluby nepustili hráčov!

NETKY.SK • 4 December 2017, 20:55 • 2 min
Futbalisti Slovenska nepôjdu v januári na kemp do Abú Zabí, kluby nepustili hráčov!

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia sa nepredstaví na plánovanom januárovom kempe v Abú Zabí, kde mala pod hlavičkou ligového výberu odohrať dva prípravné zápasy. Dôvodom je fakt, že kluby nechceli uvoľniť hráčov.

slovakia

left justify in out

Tréner Ján Kozák spolu so svojím asistentom Štefanom Tarkovičom mali v pláne kemp, ktorý však bol mimo asociačného termínu. V ňom chceli v dvoch stretnutiach vidieť hráčov, ktorí by sa v budúcnosti mohli presadiť v Á-tíme. Prvým súperom malo byť Švédsko, druhý bol v riešení. Napokon z toho nič nebude.

 

"Sme veľmi sklamaní, že nám tréningový kemp v Abú Zabí nevyšiel. Sme presvedčení, že ide o dobrý projekt a že by bol pre hráčov prospešný. Vzhľadom na fakt, že slovenská reprezentácia má obmedzený počet prípravných zápasov, chceli sme vidieť hráčov, ktorí z nášho pohľadu majú požadovaný potenciál a v budúcnosti by sa mohli v reprezentácii presadiť. Viacero z klubov sa nám však na našu žiadosť o uvoľnenie hráčov vyjadrilo záporne, niektoré dokonca neodpovedali vôbec. Keďže sme nemali k dispozícii hráčov, ktorých sme chceli vidieť, nemá pre nás takýto tréningový kemp význam a preto sme sa ho rozhodli zrušiť. Reprezentácia sa najbližšie stretne v marci, keď už je asociačný termín a vycestujeme na turnaj do Thajska," vysvetlil Tarkovič pre futbalsfz.sk.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona