Futbalisti odštartovali zimnú prípravu na jarnú časť Corgoň ligy

NETKY.SK • 8 Január 2013, 08:22 • 2 min
Futbalisti odštartovali zimnú prípravu na jarnú časť Corgoň ligy

Futbalisti odštartovali zimnú prípravu na jarnú časť Corgoň ligy - Futbal S minimálnymi zmenami v kádri odštartovali v pondelok futbalisti AS Trenčín zimnú prípravu na jarnú časť Corgoň ligy 2012/2013. Trénerom Adriánovi Guľovi, Mariánovi Zimenovi, Romano

slovakia

left justify in out

img

S minimálnymi zmenami v kádri odštartovali v pondelok futbalisti AS Trenčín zimnú prípravu na jarnú časť Corgoň ligy 2012/2013.

Trénerom Adriánovi Guľovi, Mariánovi Zimenovi, Romanovi Hodálovi a Martinovi Ševelovi sa na úvodnom zraze hlásili takmer všetci hráči, chýbal iba zranený obranca Peter Kleščík (únavová zlomenina) a trio legionárov Aldo Baéz, Fanendo Adi a Iván Santiago Díaz, ktoré si vybavovalo povolenie k pobytu a do prípravy sa plánovalo zapojiť neskôr.

Šiesty tím tabuľky by v jarnej časti CL mohol využiť dvojicu nových hráčov. Na skúške sú na Sihoti 20-ročný český obranca Dominik Simerský z Jablonca a o dva roky mladší stredopoliar Tomáš Brigant z Dubnice. Do kolónky odchodov zatiaľ nepribudol žiadny futbalista.

Trenčania plánujú počas prípravy odohrať dokopy trinásť zápasov, päť z nich na vlastnom štadióne. Úvodný z nich sa odohrá 16. januára proti ViOnu Zlaté Moravce. 
Klub spod hradu Matúša Čáka by v jarnej časti sezóny rád vylepšil šiestu priečku z jesene, prioritou sú však dlhodobé ciele.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies