Futbalisti MFK Košice v utorok odcestovali na sústredenie do Turecka

NETKY.SK • 29 Január 2014, 11:05 • 2 min
Futbalisti MFK Košice v utorok odcestovali na sústredenie do Turecka

KOŠICE - Futbalisti účastníka najvyššej slovenskej súťaže MFK Košice odcestovali v utorok napoludnie na sústredenie do Turecka. Východniari pobudnú v eurázijskej krajine od stredy 29. januára do stredy 12. februára. Informovala o tom oficiálna stránka Košíc.

slovakia

left justify in out

V 33-člennej výprave sa nachádza 21 futbalistov. Doma zostali Karim Diaby a Ondrej Duda, tréneri s nimi už nepočítajú v jarnej časti Corgoň ligy. Slovenský mládežnícky reprezentant Duda sa dostal do nemilosti po odmietnutí predĺženia kontraktu a vyhlásení, že chce odísť z klubu. Momentálne trénuje individuálne. Do Turecka neodcestoval ani Jan Schulmeister, ktorý mal byť novou posilou, ale z jeho príchodu do Čermeľa napokon nič nebude. Dohoda stroskotala údajne na podmienkach zmluvy so samotným hráčom. 

Košičania odohrajú v Turecku štyri stretnutia, postupne proti ruskému FC Tom Tomsk (2. februára), českému Baníku Ostrava (5. februára), poľskému Ruchu Chorzów (7. februára) a rakúskemu FC Liefering (10. februára). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies