Futbalisti FC Chelsea vyhrali v anglickej Premier League ôsmy zápas za sebou

NETKY.SK • 3 December 2016, 16:05 • 2 min
Futbalisti FC Chelsea vyhrali v anglickej Premier League ôsmy zápas za sebou

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea vyhrali v anglickej Premier League ôsmy zápas za sebou. V sobotňajšom šlágri 14. kola triumfovali na ihrisku Manchestru City 3:1 a poistili si prvé miesto v tabuľke.

slovakia

left justify in out

Domáci išli do vedenia v závere prvého polčasu, keď loptu si do vlastnej siete zrazil Gary Cahill. Po zmene strán Manchester doplatil na nevyužité šance, čo efektívny súper trestal. Po hodine hry sa presadil Diego Costa, ktorý využil dlhú loptu od Cesca Fabregasa a vyrovnal. Pri druhom góle Londýnčanov sa Costa zmenil na nahrávača, z jeho aktivity profitoval Willian - 1:2. V závere MCFC vrhol všetky sily do útoku, čo využil Eden Hazard a po rýchlej akcii spečatil konečné skóre. V nadstavenom čase domáci neuniesli prehru, výsledkom hromadnej strkanice hráčov boli červené karty pre Sergia Agüera a Fernandinha.

 

Premier League - 14. kolo:

Manchester City - FC Chelsea 1:3 (1:0)

Góly: 45. Cahill (vlastný) - 60. Costa, 70. Willian, 90. Hazard, ČK: 90.+ Agüero, 90.+ Fernandinho (obaja MCFC)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies