Futbalisti FC Barcelona sú už v Poľsku, záujem o nich je obrovský

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 15:04 • 2 min
Futbalisti FC Barcelona sú už v Poľsku, záujem o nich je obrovský

GDANSK - Futbalisti FC Barcelona, vrátane Lionela Messiho a Neymara, pricestovali v utorok v poludňajších hodinách do severopoľského Gdansku, kde mali večer naplánovaný prípravný zápas proti miestnej Lechii.

slovakia

left justify in out

Na letisku privítali svojich obľúbencov, ktorí strávia v meste iba asi 11 hodín, početné obdivovateľky, ale aj časť miestnych fanúšikov. Tá ďalšia sa zhromaždila v okolí hotela, kde nájdu hviezdy z katalánskej metropoly dočasné sídlo. Tam čakali na členov tímu úradujúceho španielskeho majstra hlavne lovci autogramov. Informácie priniesla spravodajská televízia TVN24.

O stretnutie, ktoré sa malo pôvodne odohrať už v skoršom termíne, ale kvôli demisii Tita Vilanovu na post trénera FC Barcelona ho odložili, je mimoriadny záujem. V hľadisku očakávali najmenej 32.000 divákov, a to nielen z Poľska a Španielska, ale aj návštevníkov z Holandska, Nemecka, Ruska, Veľkej Británie, pobaltských a škandinávskych krajín, ba aj Japonska.

To isté platí aj o záujme médií, veď medzi 300 akreditovanými novinármi sú aj novinári z Litvy, Nórska, Švédska, Ruska, či Veľkej Británie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona