Futbalisti Barcelony zvíťazili nad úhlavným rivalom zo španielskej La Ligy Realom Madrid

NETKY.SK • 30 Júl 2017, 08:40 • 2 min
Futbalisti Barcelony zvíťazili nad úhlavným rivalom zo španielskej La Ligy Realom Madrid

NASHVILLE/MIAMI - V prestížnom súboji na Medzinárodnom pohári majstrov v Spojených štátoch amerických zvíťazili futbalisti Barcelony nad úhlavným rivalom zo španielskej La Ligy Realom Madrid 3:2.

slovakia

left justify in out

Katalánci mali rozprávkový vstup do súboja, ktorý sa hral pred 66-tisícovou kulisou na štadióne v Miami. Vďaka Lionelovi Messimu a Ivanovi Rakitičovi viedla "Barca" už v 7. minúte dvojgólovým rozdielom, no súper v štrnástej znížil presným zásahom Matea Kovačiča a ešte do prestávky vyrovnal zásluhou Marca Asensia. V 50. minúte strelila Barcelona rozhodujúci gól z kopačky Gerarda Piqueho po brilantnom centri Neymara. Real bude mať príležitosť revanšovať sa súperovi za prehru už o dva týždne na Camp Nou v súboji o španielsky Superpohár.

 

V ďalšom zápase zámorského predsezónneho turnaja si v anglickom derby Manchester City poradil s Tottenhamom Hotspur hladko 3:0.

 

Medzinárodný pohár majstrov - sumáre:

Nashville

Manchester City - Tottenham Hotspur 3:0 (1:0)

Góly: 10. Stones, 72. Sterling, 90.+1 Diaz, 56.232 divákov.

 

Miami

Real Madrid - FC Barcelona 2:3 (2:2)

Góly: 14. Kovačič, 36. Asensio - 3. Messi, 7. Rakitič, 50. Pique, 66.014 divákov.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona