Futbalisti AC Miláno prehrali v prípravnom zápase s FC Liverpool

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 10:03 • 2 min
Futbalisti AC Miláno prehrali v prípravnom zápase s FC Liverpool

SANTA CLARA - Futbalisti AC Miláno prehrali v sobotňajšom prípravnom zápase s FC Liverpool 0:2. Duel, ktorý sa hral na Levi's Stadium v kalifornskej Santa Clare, bol súčasťou Medzinárodného pohára majstrov.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Juraj Kucka v drese AC naskočil do stretnutia v 33. minúte, keď vystriedal Andreu Bertolacciho.

 

Liverpool rozhodol o svojom triumfe v druhom polčase, keď na vedúci gól Divocka Origiho nadviazal v 73. minúte Roberto Firmino. "S výkonom mužstva som spokojný. Aj v prvom polčase sme mali viac z hry, ale nedokázali sme využiť šance, ktoré sme si vytvorili. Musíme popracovať na efektivite," hodnotil duel kouč LFC Jürgen Klopp.

 

Jeho náprotivok na lavičke AC Vincenzo Montella napriek výsledku nesmútil. "Tieto zápasy sú pre nás výbornou prípravou. Máme možnosť hrať so špičkovými súpermi a som presvedčený, že hráčom to pomôže. Moji zverenci dnes splnili pokyny, ktoré sme im dali. Aj keď sme prehrali, v našej hre prevládali pozitíva," uviedol Montella.

 

Medzinárodný pohár majstrov sa koná v termíne 22. júla - 13. augusta za účasti 17 tímov hrajúcich na štyroch kontinentoch. Desať mužstiev hrá v USA a Európe, tri v Číne a štyri v Austrálii.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies