Futbalista Reus po maródke začal s Borrusiou opäť naplno trénovať

NETKY.SK • 21 Október 2016, 14:55 • 2 min
Futbalista Reus po maródke začal s Borrusiou opäť naplno trénovať

DORTMUND - Futbalista nemeckej Borussie Dortmund Marco Reus sa vrátil po päťmesačnej absencii zavinenej zranením slabín do riadneho tréningového procesu. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Marco s nami vo štvrtok veľmi dobre trénoval. Vyzeralo to tak, ako keby vôbec nechýbal. Má za sebou prvý tímový tréning od mája, preto nebudeme na neho tlačiť nejakým dátumom návratu. Dostane toľko času, koľko bude potrebovať," vyjadril sa na piatkovej tlačovej konferencii tréner Borussie Thomas Tuchel.

 

Nemecký reprezentant odohral naposledy stretnutie proti Bayernu Mníchov vo finále Nemeckého pohára. Pre zranenie vynechal EURO 2016 vo Francúzsku a jeho návrat na ihrisko sa niekoľkokrát odkladal. Dortmund môže rátať v sobotňajšom bundesligovom stretnutí proti Ingolstadtu už aj uzdravenou dvojicou Gonzalo Castro a Adrian Ramos.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona