Futbalista Manchestru City zatknutý kvôli podozreniu zo zavinenia smrteľnej nehody

NETKY.SK • 2 September 2012, 22:21 • 2 min
Futbalista Manchestru City zatknutý kvôli podozreniu zo zavinenia smrteľnej nehody

Futbalista Manchestru City zatknutý kvôli podozreniu zo zavinenia smrteľnej nehody - Futbal MANCHESTER – Futbalista Manchestru City, Courtney Meppen-Walter, bol zatknutý pre podozrenie zo spôsobenia smrteľnej autonehody. Nehoda sa stala v sobotu večer pri

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Futbalista Manchestru City, Courtney Meppen-Walter, bol zatknutý pre podozrenie zo spôsobenia smrteľnej autonehody. Nehoda sa stala v sobotu večer približne o 23.15 stredoeurópskeho letného času a dvaja ľudia prišli o život.

18-ročný futbalista bol zatknutý po tom, čo sa v severnom Manchestri zrazili jeho strieborný Mercedes a červený Nissan Micra, v ktorom prišli o život 32-ročný muž a 37-ročná žena, zatiaľ čo dve deti vo veku 15 a 16 rokov previezli do nemocnice s vážnymi poraneniami hlavy.
Zatknutý bol aj ďalší 19-ročný muž, ktorý riadil šedý Volkswagen Golf. Podľa správ z Anglicka bol tiež podozrivý zo zavinenia nehody.

Hovorca klubu Manchester City povedal: "Je to zdrvujúca tragédia pre túto rodinu a tiež pre širokú manchesterskú verejnosť. Futbalový klub Manchester City ponúka svoju úprimnú sústrasť rodine, pozostalým a všetkým, ktorých sa dotkli udalosti včerajšieho večera. Nehoda je predmetom rozsiahleho vyšetrovania manchesterskej polície, a preto v tejto chvíli nie sme schopný poskytnúť akékoľvek ďalšie informácie o nehode samotnej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona