Futbalista kvôli červenej karte zastrelil rozhodcu priamo počas zápasu

NETKY.SK • 16 Február 2016, 19:26 • 2 min
Futbalista kvôli červenej karte zastrelil rozhodcu priamo počas zápasu

CÓRDOBA – Amatérsky futbalový zápas v Argentíne sa skončil tragicky, keď nemenovaný mladý futbalista chladnokrvne zastrelil rozhodcu Césara Floresa, ktorý ho chvíľu predtým vylúčil. K incidentu došlo v argentínskej Cordobe.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný rozhodca ukázal futbalistovi červenú kartu za nedovolený zákrok na súperovho hráča. Ten si následne zo svojho batohu vzal zbraň a tromi výstrelmi zasiahol Floresa do hlavy, krku a do hrude. Útočník postrelil do hrude aj 25-ročného futbalistu Waltera Zárateho a zbraň namieril aj na ďalšieho, avšak so streľbou prestal. Zarate nie je v ohrození života, ale útočník stále uniká pred políciou.

"Všetko sa to stalo počas zápasu," povedal policajný hovorca. "Nevieme, či okrem vylúčenia rozhodcom bola medzi nimi aj iná šarvátka, ale nahnevaný hráč išiel po zbraň a zastrelil ho."

Polícia po nemenovanom futbalistovi stále pátra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona