Futbalista Henry je za ruku v basketbalovej videohre

NETKY.SK • 13 September 2016, 12:07 • 2 min
Futbalista Henry je za ruku v basketbalovej videohre

NOVATO - Thierry Henry verzus Michael Jordan v súboji jedného proti jednému na jeden kôš? Prečo nie, povedali si tvorcovia basketbalovej videohry NBA 2K17, v ktorej sa škodoradostne objavil aj slávny francúzsky futbalista. Hráč si ho môže zvoliť v tzv. "blacktop mode".

slovakia

left justify in out

Autori hry nezabudli na jeho ruku v barážovom zápase proti Írsku o postup na MS 2010. V novembrovej odvete 2009 prišiel v závere prvej časti predĺženia kontroverzný moment, keď si francúzsky útočník nedovolene spracoval loptu a pripravil rozhodujúcu situáciu celého dvojzápasu pre strelca postupového gólu Williama Gallasa, ktorý vyrovnal na konečných 1:1. Íri predtým doma podľahli 0:1.

 

 

"Od detstva som fanúšik basketbalu aj NBA. Je pre mňa cťou, že som prvým futbalistom, čo sa objavil vo videohre NBA 2K17. Vidieť sa po boku legiend tohto športu je úžasný pocit," skonštatoval Henry. Informoval server eurogamer.net.


rk;mj



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies