Futbalista Boateng sa chce vrátiť do zostavy Bayernu v septembri, Costa už v piatok

NETKY.SK • 5 September 2016, 13:56 • 2 min
Futbalista Boateng sa chce vrátiť do zostavy Bayernu v septembri, Costa už v piatok

MNÍCHOV - Nemecký futbalový reprezentant Jerome Boateng sa stále nezotavil zo zranenia, ktoré utrpel na EURO 2016 vo Francúzsku. Zdravotný stav obrancu Bayernu Mníchov sa však postupne lepší a o niekoľko dní by sa mal vrátiť do zostavy bavorského klubu.

slovakia

left justify in out

"Som na dobrej ceste," povedal pre pondelňajšie vydanie časopisu Kicker Boateng, ktorý chce v tomto týždni popracovať na kondícii a v tréningu sa zameria hlavne na beh. Dvadsaťosemročný bek si počas ME vo Francúzsku natrhol stehenný sval a odvtedy pauzuje. Do súťažného kolotoča by sa rád vrátil ešte v septembri.

 

Pre Bayern je pozitívnou správou aj zlepšujúci sa stav Douglasa Costu. Brazílsky krídelník, ktorého trápili problémy so stehnom, by sa mohol vrátiť do zostavy už v piatkovom bundesligovom súboji so Schalke 04.

 

"V uplynulých dňoch som kontinuálne navyšoval záťaž. Cítim sa dobre, ale stopercentne ešte nie som fit. Od tohto momentu to bude na rozhodnutí trénera. Ja urobím všetko pre to, aby som bol k dispozícii na zápas so Schalke," vyslovil sa Costa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies