Futbalista Bertolacci pre zranenie vynechá možno až jeden mesiac

NETKY.SK • 25 August 2016, 18:36 • 2 min
Futbalista Bertolacci pre zranenie vynechá možno až jeden mesiac

MILÁNO - Taliansky futbalový reprezentant v službách AC Miláno Andrea Bertolacci si v nedeľňajšom úvodnom stretnutí tamojšej najvyššej súťaže na San Sire proti FC Turín (3:2) poranil stehenný sval a v najbližších dvoch týždňoch absolvuje viacero vyšetrení. Predstavitelia "rossoneri" informáciu uverejnili v oficiálnom vyhlásení.

slovakia

left justify in out

Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport sa doba liečby 25-ročného stredopoliara môže natiahnuť až na jeden mesiac. Trénera AC Miláno Vincenza Montellu môže tešiť aspoň to, že v septembri je asociačný reprezentačný termín a Bertolacci nevynechá veľa stretnutí.


Bertolacci v úvodnom dueli Serie A odohral iba šesť minút. V 73. min na ihrisku nahradil Giacoma Bonaventuru a zaradil sa do stredovej formácie k Riccardovi Montolivovi a slovenskému reprezentantovi Jurajovi Kuckovi. V 79. min Bertolacciho nútene striedal Andrea Poli.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies