Futbalista Balotelli po kritike odhodil mikrofón

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 13:49 • 2 min
Futbalista Balotelli po kritike odhodil mikrofón

RÍM - Taliansky futbalista Mario Balotelli sa po piatkovej prehre AC Miláno v zápase Serie A s AS Rím (0:2) dostal do slovnej potýčky s jedným z hostí pri komentátorskom mikrofóne.

slovakia

left justify in out

Balotelli, ktorého v 69. minúte striedal Giampaolo Pazzini, nezvládol kritiku prizvaných futbalových odborníkov Zvonimira Bobana, Giancarla Marocchiho a Christiana Panucciho. "Ty vôbec nerozumieš futbalu. Ver mi, že vôbec mu nerozumieš," podráždene reagoval Balotelli na Marocchiho, ktorý hráča kritizoval za málo pohybu na ihrisku.
      

Balotelliho tiež skritizoval bývalý hráč milánskeho klubu Zvonimir Boban, ktorý označil jeho výkon za hanebný. "Keď Miláno vyhrá, tak je Balotelli najlepší. Keď prehrá tak za všetko môže Balotelli," reagoval na Chorvátove slová 23-ročný útočník, ktorý na konci rozhovoru odhodil mikrofón.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona