Real Madrid potupne prehral a vypadol s treťoligistom

NETKY.SK • 21 Január 2021, 11:05 • 2 min
Real Madrid potupne prehral a vypadol s treťoligistom

MADRID - Španielsky kráľovksý klub vypadol s tímom CD Alcoyno, ktorý psobí v tretej lige.

slovakia

left justify in out

Ani mimoriadna dominancia Realu Madrdi nad ihrisku treťoligového CD Alcoyano nestačila na postup, a tak sa najúspešnejší klub v európe lúči s Copa del Rey už v šestnásťfinále. Zverenci Zinedina Zidana síce hrali bez opôr hlavného kádra, no vďaka zakončeniu obrancu Edera Militaa dokázali v závere prvého polčasu otvoriť skóre. Po zmene strán za domácich vyrovnal José Solbes a v predĺžení sa päť minút pred jeho koncom podarilo treťoligistovi streliť aj postupový gól napriek tomu, že tesne predtým prišiel o vylúčeného Ramóna Lópeza. Hrdinou Alcoyana sa stal sviatočný strelec Juanan Casanova.

 

 

"Aj po inkasovaní červenej karty sme všetci verili, že dokážeme zvíťaziť. Tento moment si všetci budeme pamätať aj o 15 či 20 rokov," komentoval šťastný kouč domáceho kolektívu Vicente Parras a doplnil: "Veľmi ma mrzí, že tu nemohli byť naši priaznivci. Verím však, že sme ich mimoriadne potešili."
 

Vypadnutie určite nepotešilo ani trénera bielho baletu Zinedina Zidana, keďže jeho zverenci nezažívajú úspešné obdobie. Prec týždňom prehrali s Bilbaom v semifinále Superpohára a v ligovom zápase uhrali so zostupom ohrozonou Osasunou iba jeden bod. "Keď hráte proti treťoligistovi, tak musíte zvíťaziť. A my sme to nedokázali. Stáva sa. Zodpovednosť preberám na seba. Musíme pokračovať v tvrdej práci," povedal francúzsky kouč Zidane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona