Odchod Ronalda z Madridu do Turína je hotová vec, referujú španielske médiá

NETKY.SK • 6 Júl 2018, 08:45 • 2 min
Odchod Ronalda z Madridu do Turína je hotová vec, referujú španielske médiá

MADRID - Rozlúčka najlepšieho svetového futbalistu Cristiana Ronalda s Realom Madrid je po deviatich rokoch hotová vec. Potvrdili to na spoločnej schôdzke generálny riaditeľ úradujúceho šampióna Ligy majstrov José Ángel Sánchez a Ronaldov agent Jorge Mendes. Informuje o tom aj internetový portál športového denníka Marca.

slovakia

left justify in out

Na tomto stretnutí malo dôjsť aj k dohode, že Real Madrid bude za odchod portugalského kanoniera požadovať minimálne 100 miliónov eur. Presne takúto sumu sú ochotní za 33-ročného futbalistu zaplatiť zástupcovia talianskeho majstra Juventusu Turín. "Stará dáma" má byť s Ronaldom už dohodnutá na štvorročnom kontrakte s ročným príjmom 30 miliónov eur. Ďalšie športové periodikum AS informovalo, že už došlo aj k oficiálnym rozhovorom zástupcov oboch veľkoklubov a že dohoda o odchode hráča známeho pod skratkou CR7 je už na spadnutie.

"Cristiano už dal svoje slovo Juventusu. Už nechce počúvať o rokovaniach s inými záujemcami. Na dovolenku odišiel s vedomím, že keď sa vráti do Madridu, už len dotiahne svoj prestup do Turína. V celej záležitosti je ešte potrebné dohodnúť, koľko peňazí zo stomiliónového transferu dostane Real Madrid," najnovšie píše Marca.

 

Agent portugalského futbalového útočníka Cristiana Ronalda povedal pre tamojšie médiá, že jeho klient "by bol nekonečne vďačný" Realu Madrid, ak by mu úradujúci európsky šampión umožnil prestúpiť.

 

Portugalský denník Record priniesol v piatok slová Jorgeho Mendesa, podľa ktorých Ronaldo "zostane vždy vďačný klubu, prezidentovi, riaditeľom, lekárskemu tímu, všetkým pracovníkom klubu a všetkým fanúšikom Realu Madrid na celom svete".

 

Hráč by mal ročne zarábať 30 miliónov eur, ktoré by mu platila automobilka Fiat, aby klub neporušil finančné fair play. Fiat a Juventus majú rovnakých majiteľov.

 

"Ak sa tak stane, bude to nová fáza a nová výzva v jeho brilantnej kariére," citovala agentúra AP Mendesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona