Mourinho je nadšený Hazardovým pokrokom

NETKY.SK • 12 Január 2014, 14:48 • 2 min
Mourinho je nadšený Hazardovým pokrokom

KINGSTON UPON HULL - Belgický ofenzívny záložník je s 11 gólmi vo všetkých súťažiach najlepším strelcom Chelsea v prebiehajúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho povedal, že jeho zverenec Eden Hazard sa vypracoval z talentovaného mladíka na oporu tímu. V sobotňajšom stretnutí 21. kola Premier League zvíťazilo londýnske mužstvo na trávniku Hull City 2:0. Úvodný presný zásah dosiahol práve Hazard, poisťujúci gól pridal Fernando Torres. Belgický ofenzívny záložník je s 11 gólmi vo všetkých súťažiach najlepším strelcom Chelsea v prebiehajúcej sezóne, portugalského kouča ale okrem streleckej produktivity teší aj disciplína a bojovnosť 23-ročného futbalistu.

"Už dlhší čas hrá na veľmi vysokej úrovni. Klub mu dôveroval a neváhal za neho zaplatiť nemalú čiastku. Naučil sa, že tímový hráč je platnejší ako iba talentovaný, no zároveň nestratil nič zo svojich fantastických schopností," povedal 50-ročný tréner. 

Chelsea neprehrala svojich posledných deväť súťažných zápasov a Mourinha teší zvýšená konzistencia "The Blues." "Nachádzame sa blízko špici tabuľky, čo napomáha vývoju hráčov. Ak na lídra strácate 20 bodov, tlak leží iba na koučovi. Všetci hráči podávajú stabilné výkony a vedia, že ideme správnym smerom," uzavrel Mourinho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies