Futbal: Modrič dostal údajne od Realu ultimátum, ak chce pokračovať v klube

NETKY.SK • 10 Február 2023, 19:00 • 2 min
Futbal: Modrič dostal údajne od Realu ultimátum, ak chce pokračovať v klube

MADRID - Chorvátsky futbalista Luka Modrič údajne dostal od svojho zamestnávateľa Realu Madrid ultimátum. Ak chce v klube pokračovať aj po skončení tejto sezóny, musí ukončiť reprezentačnú kariéru. Terajšia zmluva s Realom mu vyprší v lete.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Modrič priviedol v decembri Chorvátov k tretiemu miestu na MS v Katare a pridal do svojej zbierky ďalšiu medailu po finálovej účasti na svetovom šampionáte v roku 2018. Po turnaji potvrdil, že chce v národnom drese pokračovať. To sa však podľa chorvátskeho denníka Jutarjni List nepáči Realu, ktorý od svojho stredopoliara žiada zavŕšenie "chorvátskej" kapitoly, aby sa mohol sústrediť iba na výkony v klube. Modrič sa stal ikonou Realu, s ktorým vybojoval spolu 21 trofejí, vrátane piatich triumfov v Lige majstrov. Do španielskeho klubu prišiel v roku 2012 z Tottenhamu Hotspur. Za Chorvátsko odohral 162 zápasov, v ktorých dal 23 gólov a v drese "šachovnicových" plánuje štartovať aj na finálovom turnaji Ligy národov v júni v Holandsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies