Futbal-LM: Albánsky majster Kukesi čelí podozreniu z manipulácie zápasu

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 08:55 • 2 min
Futbal-LM: Albánsky majster Kukesi čelí podozreniu z manipulácie zápasu

VIEDEŇ - Futbalistov albánskeho majstra KF Kukesi vypočula v noci na pondelok rakúska polícia v súvislosti s podozrením, že zmanipulovali prípravný zápas s Dinamom Moskva.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň v utorok prehrali stretnutie v tirolskom Jenbachu hladko 0:6, pričom duel zaujal netradične vysokými stávkami.

 

Podľa denníka Kurier polícia zastavila autobus s hráčmi Kukesi, vypočula ôsmich futbalistov, trénera i manažéra. Prehľadala im aj mobilné telefóny. Potom policajti nechali mužstvo pokračovať na viedenské letisko, odkiaľ odletelo do moldavského Tiraspoľu na stredajší zápas 2. predkola Ligy majstrov proti miestnemu Šeriffu.

 

Kukesi je ďalší albánsky šampión, ktorého meno médiá spájajú s manipuláciou zápasov. Európska futbalová únia (UEFA) vlani v júni vyradila na rok z európskych pohárov pre ovplyvňovanie výsledkov stretnutí tím Skenderbeu, čo pre neho znamenalo neúčasť v predkole Ligy majstrov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies