FUTBAL: Hyypiä novým trénerom švajčiarskeho Zürichu

NETKY.SK • 21 August 2015, 11:26 • 2 min
FUTBAL: Hyypiä novým trénerom švajčiarskeho Zürichu

ZÜRICH - Novým trénerom futbalistov švajčiarskeho tímu FC Zürich sa stal Sami Hyypiä, ktorý podpísal kontrakt na dva roky s opciou na ďalších dvanásť mesiacov. Vo funkcii vystriedal Ursa Meiera.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný fínsky internacionál bol bez práce od konca roka 2014, keď skončil na lavičke druholigového anglického klubu Brighton & Hove Albion. "Som hrdý, že medzinárodne uznávaný kouč spojil svoje meno s FC Zürich. Očaril ma však aj ako človek. Som rád, že s ním budem môcť spolupracovať," vyhlásil na oficiálnej internetovej stránke zürišského klubu prezident Ancillo Canepa.

 

Stopäťnásobný fínsky reprezentant Hyypiä patrí medzi legendy FC Liverpool, kde pôsobil v rokoch 1999 - 2009. Na sklonku kariéry si dôrazný obranca a výborný hlavičkár obliekal dres nemeckého Bayeru Leverkusen, v ktorom potom pracoval ako tréner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies