FUTBAL: Ferguson po operácii už nie je v kóme, hlásia Briti

NETKY.SK • 8 Máj 2018, 10:44 • 2 min
FUTBAL: Ferguson po operácii už nie je v kóme, hlásia Briti

MANCHESTER - Legendárny futbalový tréner Sir Alex Ferguson po víkendovej urgentnej operácii pre krvácanie do mozgu už nie je v kóme a komunikuje s okolím.

slovakia

left justify in out

Ferguson zostáva naďalej na jednotke intenzívnej starostlivosti v Kráľovskej nemocnici v Salforde.

Sedemdesiatšesťročného rodáka z Glasgowa v sobotu previezli sanitkou z jeho domu vo Wilmslowe najprv do obvodnej nemocnice v Macclesfielde a neskôr v policajnom sprievode do Salfordu, kde podstúpil operáciu. "Procedúra prebehla veľmi dobre, no istý čas bude potrebovať intenzívnu starostlivosť pre úplné zotavenie. Jeho rodina prosí o rešpektovanie súkromia," referovali ešte v sobotu oficiálne kanály manchesterského klubu. Želanie skorého uzdravenia pre Fergusona spojilo mnoho jeho bývalých zverencov či kolegov.

Ferguson mimoriadne úspešne viedol Manchester United od roku 1986 až do roku 2013, keď ukončil aktívnu trénerskú činnosť. "Červených diablov" priviedol k trinástim anglickým titulom. Trikrát triumfoval aj v škótskej lige s Aberdeenom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona