Bera teší poltucet gólov, ale nebude chodiť s nosom hore

NETKY.SK • 15 Január 2016, 18:03 • 2 min
Bera teší poltucet gólov, ale nebude chodiť s nosom hore

BRATISLAVA - Futbalista AS Trenčín Matúš Bero explodoval šiestimi gólmi vo štvrtkovom prípravnom stretnutí proti Spartaku Myjava a najväčšou mierou sa podieľal na domácom víťazstve úradujúceho majstra 9:0 (5:0).

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že mi to sypalo. Ak budem aj naďalej na sebe poctivo pracovať, tak tých gólov bude ešte viac. V kabíne máme rozpracované určité ciele, tie chceme dotiahnuť do úspešného konca," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová 20-ročného rodáka zo Zamaroviec, ktorý dal v prvom polčase všetkých päť gólov AS a v 82. min na Sihoti napokon aj stanovil konečný rezultát. Na podobnú kanonádu si vo svojom podaní nepamätá, gólostroj lídra jesennej časti Fortuna ligy proti "kopaničiarom" však rozhodne nechce preceňovať. "Bol to duel, keď vám vyjde naozaj všetko. Mám z toho úprimnú radosť, no s nosom hore chodiť určite nebudem," poznamenal slovenský reprezentant do 21 rokov, ktorý po triumfe nad momentálne tretím mužstvom tabuľky Fortuna ligy 2015/2016 mal radosť z úvodného zápasového vystúpenia Trenčína v zimnej príprave: "Súpera zaskočili rýchle góly. S tým, čo sme predviedli, môžeme byť spokojní. Chceme pokračovať v nastolenom trende a baviť aj počas ďalších duelov fanúšikov presnými zásahmi. Je však pred nami ešte veľa práce, príprava sa prakticky iba začala. Ukázalo sa, že sme na tom fyzicky dobre."


Matúš Bero (nar. 6. septembra 1995) je s 10 gólmi spolu s klubovým spoluhráčom Ginom van Kesselom druhý najlepší strelec jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže, viede Léandre Gael Tawamba Kana zo Zlatých Moraviec s 11 presnými trefami. O talentovaného Bera, ktorý koncom októbra podpísal s AS Trenčín novú zmluvu na tri roky, je interes v zahraničných kluboch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies