Futbal-EL: Hamšík v skupine proti Dudovi s Kuciakom: "Bude to zaujímavé"

NETKY.SK • 29 August 2015, 10:50 • 2 min
Futbal-EL: Hamšík v skupine proti Dudovi s Kuciakom: "Bude to zaujímavé"

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant v službách SSC Neapol Marek Hamšík sa teší na konfrontáciu s Legiou Varšava, ktorej dres obliekajú jeho krajania Dušan Kuciak a Ondrej Duda.

slovakia

left justify in out

Na poľský klub narazia "Partenopei" v hlavnej fáze Európskej ligy UEFA 2015/2016, ďalšími súpermi účastníka talianskej Serie A budú v D-skupine belgický tím FC Bruggy a dánsky Midtjylland.

 

"Proti Legii to bude zaujímavé. Nastúpim proti Ondrejovi Dudovi. Varšavský tím má krásny štadión a dobrých fanúšikov," uviedol pre svoju oficiálnu webstránku Hamšík a na margo ďalších súperov v skupine dodal: "Bruggy vypadli v baráži Ligy majstrov s najsilnejším súperom, s Manchestrom United. Priznávam sa, dánske mužstvo mi nie je veľmi známe. Ide však o úradujúceho dánskeho šampióna, ktorý vyradil anglický Southampton."

 

Skupinová fáza EL sa začne vo štvrtok 17. septembra, vyvrcholí záverečným 6. kolom 10. decembra. Do jarného 16-finále postúpia prvé dva kluby z každej skupiny, tam sa k nim pridá osem tretích zo skupín LM.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona