Bero okorenil debut v drese Trabzonsporu dvomi gólmi

NETKY.SK • 8 August 2016, 09:06 • 2 min
Bero okorenil debut v drese Trabzonsporu dvomi gólmi

BUDAPEŠŤ - Slovenský futbalový reprezentant Matúš Bero zažil úspešnú premiéru v drese svojho nového zamestnávateľa - tureckého Trabzonsporu. V nedeľňajšom prípravnom stretnutí v Györi prispel k výhre 5:0 nad štvrtoligovým rakúskym tímom Karabach Viedeň dvomi gólmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný ofenzívny stredopoliar sa v druhom polčase za stavu 3:0 dvakrát strelecky presadil. Bero najprv v 55. minúte využil kolmicu od spoluhráča a zakončil po zemi k bližšej žrdi. V 89. minúte spečatil triumf svojho tímu, keď sa preštrikoval v šestnástke cez dvojicu protihráčov a prepasíroval loptu popod brankára.

 

Bero prestúpil do krajiny polmesiaca z Trenčína, posledný zápas za AS odohral v stredajšej odvete 3. predkola Ligy majstrov 2016/2017 na ihrisku Legie Varšava. Nová sezóna tureckej Süper Lig sa začína 21. augusta, Trabzonspor v 1. kole privíta na domácom trávniku Kasimpasu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies