Futbal: Beckenbauer kritizuje vedenie DFB

NETKY.SK • 20 November 2015, 12:06 • 2 min
Futbal: Beckenbauer kritizuje vedenie DFB

MNÍCHOV - Franz Beckenbauer kritizuje dočasné vedenie Nemeckého futbalového zväzu (DFB) za to, že neodpovedalo na ponuku diskutovať o jeho úlohe v škandále s pridelením majstrovstiev sveta v roku 2006 Nemecku.

slovakia

left justify in out

Beckenbauer písal dočasným spoluprezidentom zväzu Reinhardovi Rauballovi a Rainerovi Kochovi, že je im k dispozícii. "Prišiel by som na stretnutie s mojím najlepším vedomím a svedomím, aby som odpovedal na otázky. Odpoveď som od nich však nedostal," uviedol.

 

Sedemdesiatročný funkcionár vykonával funkciu prezidenta nemeckej kandidatúry na usporiadanie MS v roku 2006. V posledných týždňoch vyšli na povrch informácie o údajnej korupcii a kupovaní hlasov. Beckenbauer mal podpísať kontrakt na poskytovanie rôznych služieb Futbalovej konfederácii Severnej, Strednej Ameriky a Karibskej oblasti (CONCACAF). Za konfederáciu podpísal zmluvu Jack Warner, bývalý viceprezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), ktorému organizácia udelila doživotný trest. Informovala agentúra dpa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies