Futbal: Adebayor sa dohodol na zmluve s Basaksehirom Istanbul

NETKY.SK • 1 Február 2017, 09:00 • 2 min
Futbal: Adebayor sa dohodol na zmluve s Basaksehirom Istanbul

ISTANBUL - Futbalový útočník Emmanuel Adebayor sa dohodol na kontrakte na 18 mesiacov s tureckým prvoligovým klubom Basaksehir Istanbul. Tridsaťdvaročný hráč z afrického Toga bol bez angažmánu od letného odchodu z Crystalu Palace.

slovakia

left justify in out

"Bol na zozname našich možných posíl. Oslovili sme ho, hráča zaujal klubový projekt a zhodli sme sa, že spolupráca môže byť vzájomne prínosná," uviedol riaditeľ Basaksehiru Mustafa Erogut pre web BBC. Tím je po 19. kole najvyššej domácej súťaže na druhom mieste dva body za obhajcom ligového titulu a mestským rivalom Besiktasom.

 

 

 

Adebayor si v minulosti obliekal dresy omnoho známejších tímov Arsenal Londýn, Manchester City, Real Madrid či Tottenham Hotspur. Togo reprezentuje od roku 2000, na konte má 30 gólov v 75 vystúpeniach. Predstavil sa aj na januárovom Africkom pohári národov v Gabone, jeho mužstvo však skončilo na poslednej priečke základnej C-skupiny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies