Futbaista Latka má nový angažmán, bude hrať za Liberec

NETKY.SK • 15 August 2016, 18:55 • 2 min
Futbaista Latka má nový angažmán, bude hrať za Liberec

PRAHA - Skúsený český futbalista Martin Latka, s ktorým sa nedávno oficiálne rozlúčili v SK Slavia Praha, nezostal dlho bez angažmánu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný stopér si našiel nový klub v rámci najvyššej domácej súťaže, v ktorej si bude obliekať dres Slovana Liberec, účastníka play-off Európskej ligy. Zmluva znie na jeden rok.


Latka v jarnej časti uplynulej sezóny len sporadicky dostával šancu od trénera Slavie Dušana Uhrina mladšieho. Ďalej s jeho službami už nepočítali, a tak sa s vedením pražského klubu dohodol na predčasnom ukončení zmluvného vzťahu.

 

V Slavii strávil dovedna deväť rokov, absolvoval 168 ligových zápasov, v ktorých nastrieľal 13 gólov - 3 z nich do siete arcirivala Sparty. S klubom získal dva české majstrovské tituly a v 20 dueloch sa predstavil aj v pohárovej Európe. Okrem Českých Budějovíc, odkiaľ je rodákom, si zahral aj za anglický tím Birmingham City, grécky Panionios či nemeckú Fortunu Düsseldorf.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies