Furyho po pozitívnom dopingovom náleze dočasne suspendovali

NETKY.SK • 4 August 2016, 09:46 • 2 min
Furyho po pozitívnom dopingovom náleze dočasne suspendovali

LONDÝN - Britského profesionálneho boxera Tysona Furyho v júni dočasne suspendovali pre pozitívny dopingový nález, v stredu ale jeho trest pozastavili až do "presného určenia rozsahu obvinenia". Uviedla to Britská antidopingová agentúra.

slovakia

left justify in out

Úradujúcemu vládcovi superťažkej hmotnostnej kategórie i jeho bratrancovi Hughiemu Furymu pôvodne zastavili činnosť 24. júna, ale podľa britských antidopingových pravidiel majú športovci "právo odvolať sa proti dočasnej suspendácii". Antidopingová komisia chce preto oboch v krátkom čase v súvislosti s obvineniami vypočuť.

 

Podľa júnového článku v Daily Mirror našli v tele Furyho príliš veľké množstvo zakázaného anabolického steroidu nandrolon. Tyson Fury vlastní opasky organizácií WBA a WBO v superťažkej váhe, keď vlani v novembri zdolal v súboji o titul Vladimira Klička. V júli mala byť na programe odveta, ale Fury súboj pre zranenie členka odložil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies