Fury končí, súboj s Kličkom bude posledný: Nemôžu ma prekonať, už ma to nebaví

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 13:24 • 2 min
Fury končí, súboj s Kličkom bude posledný: Nemôžu ma prekonať, už ma to nebaví

LONDÝN - Britský profesionálny boxer Tyson Fury po odvetnom súboji s Ukrajincom Vladimirom Kličkom, ktorý sa uskutoční 9. júla v Manchestri, ukončí aktívnu činnosť.

slovakia

left justify in out

Vyhlásil to pre iFL TV. Dvadsaťsedemročný Fury v novembri v nemeckom Düsseldorfe zaskočil mladšieho z bratskej dvojice Kličkovcov a získal opasky organizácií WBA (Super), IBF, WBO, IBO a magazínu The Ring v superťažkej hmotnostnej kategórii. Medzičasom však administratívnou cestou prišiel o poctu verzie IBF.

 

V profiringu dosiaľ nezdolaného pästiara unavuje predovšetkým tréningový proces: "Vo forme budem až v polovici júna. V telocvični sa zapotím, kým zhodím kilá. Úprimne, už ma to nebaví. Čaká na mňa posledné vystúpenie bez ohľadu na výsledok. Som unavený, po toľkých rokoch rutiny mi chýba motivácia. Chcel som skončiť už po prvom zápase s Kličkom. 

Nemôžu ma prekonať, pokračoval som iba pre peniaze. Pozrite sa, aký tučný je môj otec, akí tuční sú moji bratia. Tak budem vyzerať aj ja po tomto súboji. Furymeister končí, sľubujem, ale budem bojovať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies