Fury je podľa Vladimira Klička mentálne chorý

NETKY.SK • 24 September 2015, 19:23 • 2 min
Fury je podľa Vladimira Klička mentálne chorý

DÜSSELDORF - Správanie a výroky Tysona Furyho na stredajšej predzápasovej tlačovej besede vyvolali u ukrajinského profesionálneho boxera a vyštudovaného športového psychológa Vladimira Klička obavy o duševné zdravie britského pästiara.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Fury na mediálnu akciu prišiel prezlečený za Batmana, o tucet rokov staršieho šampióna superťažkej hmotnostnej kategórie v ringu vyzve 24. októbra 2015 na futbalovom štadióne v nemeckom Düsseldorfe.


"Bola to najvtipnejšia tlačovka, na ktorej som sa zúčastnil za 25 rokov v boxe. Zábavná a podarená. Lenže, veľa z Furyho stanovísk spôsobila neistota v jeho vnútri. Rozhodne si myslím, že je bipolárny psychopat a potrebuje pomoc. Môžem z neho spraviť lepšieho človeka, ako z mnohých pred ním. Liečba sa už začala a vyvrcholí bojom medzi povrazmi," vyhlásil podľa webu RingTV "Dr. Oceľové kladivo" Vladimir Kličko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies