Súboj Kličko - Fury má zelenú, podlaha v ringu bude tenšia

NETKY.SK • 28 November 2015, 17:03 • 2 min
Súboj Kličko - Fury má zelenú, podlaha v ringu bude tenšia

DÜSSELDORF - Hrozba zrušenia profesionálneho boxerského súboja medzi ukrajinským vlastníkom opaskov organizácií IBF, WBO, IBO a WBA (Super) a magazínu The Ring v superťažkej hmotnostnej kategórii Vladimirom Kličkom a britským vyzývateľom Tysonom Furym je zažehnaná.

slovakia

left justify in out

Obidve strany sa po dvojhodinovej diskusii dohodli na riešení problému s podlahou v ringu na futbalovom štadióne Esprit arena v nemeckom Düsseldorfe s kapacitou 55-tisíc sedadiel, ktorá bola podľa Furyho príliš mäkká. Kličko súhlasil, aby z nej odstránili vrstvu peny, vďaka čomu sa podklad stenčí. "Máme zelenú. Trvalo to dve hodiny, ale zápas bude," potvrdil twitter Furyho agenta Asifa Valiho. 

 

Dvadsaťsedemročný Brit tvrdil, že v určitých miestach bola podlaha ako špongia a zabáral sa do nej. Označil to za zámerný pokus zo strany 39-ročného Ukrajinca nadobudnúť výhodu. Správu priniesol server Sky Sports. 


Fury okrem toho pre agentúru Press Association Sport vyhlásil, že pokiaľ nezdolá mladšieho z bratskej dvojice Kličkovcov, prinúti ho to rozmýšľať o ukončení profesionálnej kariéry: "Pokiaľ netriumfujem, som podvodník. Ukáže mi to, že nie som majster, za akého sa považujem. Je to jednoduché. Keď nezvíťazím nad Vladimirom, nie som dobrý a priznám to ako prvý. Určite zvážim zavesenie rukavíc na klinec. Nie je nikto ďalší so šancou pokoriť Vladimira. Prehra by ma zaradila do šedého priemeru." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona