Fundstrat Global Advisors: Cena Bitcoinu v najbližších dňoch porastie

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 18:30 • 2 min
Fundstrat Global Advisors: Cena Bitcoinu v najbližších dňoch porastie

NEW YORK – Robert Sluymer zo spoločnosti Fundstrat Global Advisors sa vo štvrtok 7. júna vyjadril pre televíziu CNBC, že podľa jeho názoru cena Bitcoinu v blízkej budúcnosti vystrelí nahor.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sluymer počas vysvetlovania prezentoval svoje presvedčenie, že v najbližších dňoch Bitcoin dosiahne niekoľko veľmi dôležitých úrovní. Napriek tomu, že cena Bitcoinu nedosiahla v máji očakávaný rast, ktorý predpovel aj Tom Lee z rovnakej spoločnosti, Sluymer poznamenal, že dlhodobý cenový trend Bitcoinu je technicky stále hore s kritickou hranicou 9.500 USD.

 

img

 

"Keď premýšľame o tom, čo je potrebné k tomu, aby trh alebo kryptomeny začali rásť, tak najprv musia dosiahnuť dno, potom musí obrátiť aktuálny trend a ten sa musí stať pozitívnym. Takže tu máme prvý krok," povedal Sluymer o vývoji ceny Bitcoinu.

 

Existuje mnoho odborníkov, ktorí v súčasnosti predpovedajú, že Bitcoin dosiahne svoje dno okolo úrovne 5.000 USD alebo dokonca až 3.000 USD. Sluymer však verí, že cena Bitcoinu porastie nahor hneď ako prerazí úroveň 7.800 dolárov.

 

img

 

Napriek neúspešnému rastu, Tom Lee ešte v máji povedal, že stále stojí za svojou predpoveďou, podľa ktorej by mal Bitcoin do konca roka dosiahnuť hodnotu 25.000 dolárov.

 

Aktuálne sa Bitcoin obchoduje za 7.595 USD, čo predstavuje pokles o 1,25% za posledných 24 hodín.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies