Fulham vyhodil trénera Martina Jola

NETKY.SK • 1 December 2013, 23:09 • 2 min
Fulham vyhodil trénera Martina Jola

LONDÝN - Anglický prvoligový futbalový klub FC Fulham prepustil z funkcie trénera Martina Jola. V nedeľu o tom informoval oficiálny web "chalupárov".

slovakia

left justify in out

Podľa spomenutého zdroja preberá s okamžitou platnosťou zodpovednosť za výsledky tímu doterajší Jolov spolupracovník, holandský kouč René Meulensteen.

Jolovi sa stala osudnou sobotňajšia prehra 0:3 na pôde West Hamu United, bol to piaty neúspech Fulhamu v sérii v rámci Premier League. "Dnes som sa rozprával s Martinom a poďakoval sa mu za jeho úsilie počas uplynulých troch sezón," vyhlásil prezident FC Fulham Shadid Khan a dodal: "Je to bez pochýb skvelý tréner. Naša slabá forma a výsledky sú však neodškriepiteľné. Fanúšikovia si zaslúžia niečo lepšie, okamžitá zmena bola nevyhnutná." 

Fulham zvíťazil len v troch doterajších ligových vystúpeniach prebiehajúcej sezóny, na svojom konte má desať bodov a patrí mu 18. pozícia v tabuľkovom poradí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies